lokakuu 11, 2017

VireäX painonhallintaohjelma

VireäX Painonhallintaohjelma on aivan uudenlainen tapa hallita painoaan.

VireäX painonhallintaohjelma perustuu holistiseen, keho-mieli vahvistavaan ja helposti ylläpidettävään lähestymistapaan painonhallinnassa. Valmennuksessa et joudu noudattamaan ankaria dieettejä. Painonhallintaohjelmassamme löydämme kehonsisäisen tasapainon, stressinhallinnan, Firstbeat Hyvinvointianalyysin, FLT Ravintovalmennuksen ja NLP Mentaalivalmennuksen keinoin.

VireäX Painonhallintaohjelma pureutuu niihin syihin, mitkä aiheuttavat ongelmia painon kanssa. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että stressin ja ylipainon välillä on selkeä yhteys. Stressi johtaa kehossa hormonaalisiin muutoksiin, mitkä sekoittavat aineenvaihduntaa. Pitkittynyt stressi nostaa stressihormoni kortisolin tasoja liian pitkäksi aikaa ja tämä näkyy usein ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Tätä vyötärön ympärillä olevaa rasvaa sanotaan viskeraaliseksi rasvaksi. Viskeraalinen rasva erittää sytokiinejä, tulehduksia aiheuttavia tekijöitä ja tämä taas aiheuttaa tulehduksia ja lisäongelmia painonhallinnassa.

Hyvä uutinen kuitenkin on se, että stressin voi taltuttaa ja hormonitoimintaa ja ainneenvaihduntaa on mahdollista tasapainottaa ja näin saadaan aikaan tuloksia painonhallinnassa. Kaikki lähtee mielen ja kehon yhteydestä, palautumisesta ja siitä, että olisi tasapaino niin elimistön aineenvaihdunnan, kuormittumisen, stressin ja levon suhteen. Hyvä nukkuminenkin on ominaisuus, jota pystymme parantamaan.

Vireäxin Painonhallinnan työkaluina onkin siten FirstBeat Hyvinvointianalyysi, FLT Ravintovalmennus, NLP ja rentoutus. Kysymyksessä on kokonaisvaltainen ohjelma, jonka aikana puhutaan mielestä, unesta, ravinnosta ja liikunnasta.

VireäXin Painonhallintaohjelma sisältää:

  1. Palautuminen on hyvin yksilöllistä. Kaikki ovat ihan erilaisia stressaantujia ja palautujia ja niinpä jokaiselle tehdään ohjelman alussa Firstbeatin Hyvinvointianalyysi.
  2. Firstbeat-Hyvinvointianalyysin myötä saat kattavan raportin kehosi nykytilasta. Mittaus ja selkeä raporttitieto antavat ainutlaatuista dataa siitä, mitkä asiat stressaavat, riittääkö palautumisaika ja kuinka keho reagoi arjen eri tilanteissa. Tämän pohjalta jokaisen kanssa muodostetaan omat, yksilölliset tavoitteet. Tämä muodostaa ainutlaatuisen lähtökohdan painonhallinnassa.
  3. VireäXin painonhallintaohjelmaan kuuluu lisäksi 7 kokoontumiskertaa, joissa jokainen kerta pitää sisällään seuraavia osa-alueita:
    • FLT- ravintovalmennusta
    • NLP- mentaali ja rentoutumisharjoitteita
    • Univalmennusta

VireäXin Painonhallintaohjelmassa huomioidaan kunkin yksilöllisesti asetetut tavoitteet parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Tulee mukaan VireäXin painonhallintaryhmiin. Meillä VireäXissä painonhallinta on niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia.

Lue lisää ainutlaatuisen Firstbeat- mittauksen hyödyistä
https://www.firstbeat.com/fi/

Tutustu kokonaisvaltaiseen FLT-ravintovalmennukseen
http://www.ravintovalmentajat.fi/

Palaa etusivulle.