lokakuu 11, 2017

VireäX Painonhallinta

Vihdoin uusi ja toimiva menetelmä laihtua, joka perustuu luonnolliseen biologiaan ja paino-ongelmien piilevien syiden selvittämiseen. VireäX-painonhallintamenetelmä on painonhallintaa ilman kaloreiden laskemista ja rankkoja kuntokuureja, sillä se aktivoi aineenvaihduntasi.

Miksi en laihdu? Syy ei välttämättä ole sinun

Tiesitkö, että mikäli et onnistu painonhallintatavoitteissasi, niin syy ei välttämättä ole sinussa ja mielenlujuudessasi. Useat tutkimukset nimittäin osoittavat, että merkittävimmiksi tekijöiksi ylipainon taustalla nousevat ruokavalion ohella stressi, hormonitoiminnan häiriöt sekä suoliston bakteerien epätasapaino.

Stressaantunut keho ei toimi oikein.

VireäX –painonhallinta palauttaa kehosi luontaiseen tilaan ja painonpudotus tapahtuu ilman rankkaa kuntoilua. Saat ratkaisut pysyvään painonhallintaan stressinhallinnan, funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvan Ravintovalmennuksen ja NLP-Mentaalivalmennuksen keinoin.

VIREÄX-PAINONHALLINTAOHJELMA SISÄLTÄÄ:

6 Tapaamiskertaa ravintovalmentaja-biologin kanssa.
Tapaamisissa kartoitetaan perusteellisesti syyt, jotka aiheuttavat ongelmia painonhallinnan suhteen ja annetaan ongelmiin ratkaisut. Ravinnon ohella tapaamiskerroilla käsitellään ja hoidetaan mm. unta ja stressiä

– Henkilökohtaisen ravitsemusohjelman, joka aktivoi aineenvaihduntasi. Helposti arkeen soveltuva ravinto-ohjelma huomioi yksilölliset tarpeet. Ravitsemusohjelma tasapainottaa hormonit ja suoliston toiminnan .

Pysyvästi painon hallintaan helpolla tavalla. VireäX-ohjelma on aidosti uudenlainen tapa saada pysyviä tuloksia.

Varaa yksilöllinen painonhallintaohjelma!

Palaa etusivulle.