lokakuu 11, 2017

Tietoa minusta

 

Olen Teija Jormanainen, stressinhallinnan asiantuntija, Firstbeat Hyvinvointianalyysin palveluntarjoaja, FLT Ravintovalmentaja, biologi ja NLP Kouluttaja.

Autan sinua stressiin, ravitsemukseen, painonhallintaan sekä yleiseen hyvinvointiin liittyvissä haasteissa.

Työni pohjana on kokonaisvaltainen biologian tietämys ihmisestä bio-fyysisenä kokonaisuutena.

 

VireäXin monipuolisesta valmennuskokonaisuudesta voit valita jonkin seuraavista:

Kokonaisvaltaisen stressinhallintapaketti

FirstBeat Hyvinvointianalyysi.

FLT Ravintovalmennus

VireäX Painonhallintaohjelma

Vireäx palvelut ovat toteuttavissa myös työhyvinvointivalmennuksina.

VireäX stressinhallintavalmennus sisältää ainutlaatuinen lähtötilanteen kartoituksen Firstbeat-teknologialla. Vireäx-strssinhallinta valmennukset muodostuvat Firstbeat Hyvinvointianalyysistä, yksilöllisesti laaditusta ravintovalmennuksesta ja tarvittaessa mentaalivalmennuksesta NLP(Neuro-Linquist Programme)-mielikuvaharjoitteiden sekä rentoutusmenetelmien keinoin. Lähtökohtana on kartoittaa asiakkaan lähtötilanne stressinhallinnan ja ravitsemuksen suhteen ja löytää hänelle sopivin tapa edetä kohti yhdessä asetettua tavoitetta.

Työssäni käyttämä Firstbeat Hyvinvointianalyysi, mittaa ja analysoi sydämen sykevälivaihtelua. Firstbeat Hyvinvointianalyysi mittaa autonomisen ja parasympaattisen hermoston toimintaa 24/7, jolloin saadaan luotettava käsitys siitä, miten keho reagoi, kuormittuu ja palautuu arkielämän muuttuvissa olosuhteissa. Saatavien tuloksien pohjalta on mahdollista tehdä pysyviä muutoksia.

Olen suorittanut Pro Health Oy:n järjestämän funktionaalisen lääketieteen periaatteille pohjautuvan koulutuksen ja minulle on myönnetty oikeus käyttää tavaramerkkiä FLT Ravintovalmentaja®. FLT-Ravintovalmennukseni pohjautuu tutkittuun tietoon ja kokemukseen ravinnon ja ravintolisien vaikutuksesta terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Olen myös rentoutusohjaaja ja NLP kouluttaja. Osana työkalupakkiani on Dr. Richard Bandlerin kehittämä NLP (Neuro-Linquist Programme) -mentaalivalmennus, mikä tarjoaa syventävää ja konkreettista apua elämänmuutokseen ja stressinhallintaan. NLP Mentaalivalmennuksen avulla saat lisää tietoa oman mielesi mahdollisuuksista ja NLP auttaa tunnistamaan omia toimintatapoja ja NLP:stä saat apua muun muassa motivoitumiseen ja päätöksentekoon.

Vireäx -hyvinvointipalveluista saat apua mm. seuraavissa tilanteissa:

> stressi ja jaksamisen ongelmat
> ylipaino tai alipaino
> väsymys, alentunut vastustuskyky
> kilpirauhasongelmat, hormoni- ja iho-ongelmat
> ruuansulatusongelmat ja suolisto-oireet

Kysy lisää palveluvaihtoehdoista ja ota yhteyttä!

Palaa etusivulle.