lokakuu 11, 2017

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi.

Firstbeat on suomalainen innovaatio, mikä mittaa ja analysoi 24/7 keholle kiinnitettävillä sensoreilla sydämen sykevälivaihtelua noin kolmen vuorokauden ajan työn, liikunnan, stressin, unen ja muun palautumisen suhteen. Mittaus ja selkeä raporttitieto antavat ainutlaatuista dataa siitä, mitkä asiat stressaavat, riittääkö palautumisaika ja kuinka keho reagoi arjen eri tilanteissa. Usein esim. ruuansulatusvaivojen, uupumuksen ja ylipainonkin taustalla on riittämätön palautuminen päivittäisistä stressitiloista.

Näe kehosi stressireaktiot ja palautuminen 24/7 sydämen sykevälin analyysiin perustuvalla työkalulla! Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa videokuvaa, kun tavallinen sykemittari pystyy tarjoamaan vain yksittäisiä valokuvia terveytesi tilasta.

Kun asiakas näkee mittausjakson jälkeen omat tuloksensa konkreettisesti edessään yhtenä käyränä, minuutti minuutilta, hänelle ja valmentajalle syntyy aivan erilainen ymmärrys omaan hyvinvointiinsa vaikuttavista tekijöistä ja niihin löytyvistä ratkaisuista.

 

 

Vireäx Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla tunnistat ja saat apua seuraaviin hyvinvointiisi vaikuttaviin tekijöihin:

  • Unen, liikunnan ja stressin vaikutukset minuutti minuutilta
  • Löydät kuormittavat tekijät ja tunnistat ylikuormituksen ensioireet
  • Unen laatu ja riittävyys
  • Harrastusten ja liikunnan vaikutus kehon näkökulmasta
  • Saat todennettua tietoa ja asiantuntijan avuksi kohti stressittömämpää ja terveempää elämää räätälöidyn valmennuspaketin avulla.

FirstBeat Hyvinvointianalyysin sisältö:

  1. Menetelmän esittely ja prosessin läpikäynti mittausohjeineen.
  2. Mittauspäivien valinta, vähintään 1 vapaapäivä mittausjaksolle.
  3. Varsinainen 3 päivän mittaus
  4. Tulosten analysoiminen, yhteenvetoraportti ja raporttiin liittyvä henkilökohtainen valmennus ( valmennuksen kesto 1,5 h ).

Lue lisää ainutlaatuisen Firstbeat- mittauksen hyödyistä https://www.firstbeat.com/fi/

Ota yhteyttä.

Palaa etusivulle.