lokakuu 11, 2017

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa stressinhallintaasi, untasi, suorituskykyäsi ja työtehoasi merkittävästi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta terveyteesi. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja auttaa löytämään asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Usein esim. ruuansulatusvaivojen, uupumuksen ja ylipainonkin taustalla on riittämätön palautuminen päivittäisistä stressitiloista. Firstbeatin avulla löydetään keinot tasapainoon työn, liikunnan ja harrastusten välillä. Tarvittavat muutokset voivat olla hyvinkin pieniä ja yllättäviä.

 


 

Hyvinointianalyysi on mahdollista toteuttaa kaikkialla Suomessa valitsemanasi ajankohtana.Asiantuntijapalautteen, raportin ja ohjeet saat joko kasvotusten, puhelimitse tai skypen-välityksellä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla tunnistat ja saat apua seuraaviin hyvinvointiisi vaikuttaviin tekijöihin:

  • Unen, liikunnan ja stressin vaikutukset vuorokauden aikana
  • Löydät kuormittavat tekijät ja tunnistat ylikuormituksen ensioireet
  • Unen laatu ja riittävyys
  • Harrastusten ja liikunnan vaikutus kehon näkökulmasta
  • Saat asiantuntijan ratkaisut avuksi kohti stressittömämpää ja terveempää elämää

Lue lisää ainutlaatuisen Firstbeat- mittauksen hyödyistä.

VireäX Firstbeat Hyvinvointianalyysin kevättarjous 150 € (norm 189 €)

Varaa mittaus ja ota yhteyttä.

Palaa etusivulle.